1. Stroomdichtheid: stroomdichtheid is omgekeerd evenredig met de levensduur van de anode. Hoe groter de stroom, hoe korter de levensduur van de anode. De anodestroomdichtheid die door ons bedrijf is ontworpen, ligt binnen 2000A / m². Het wordt aanbevolen dat de stroomdichtheid niet hoger is dan 2000A / m². Probeer bovendien te voorkomen dat de stroom te groot en te klein is.

2. Titaniumsubstraat: het anodesubstraat is over het algemeen gemaakt van puur titanium en het moet meer dan TA1 zijn.Als de zuiverheid van het substraat niet voldoende is, zal de corrosieweerstand aanzienlijk worden verminderd, wat de levensduur van de anode sterk zal beïnvloeden.

3. Elektrolyt: Het is verboden om fluoride-ion, cyanide-ion en zwavel-ion in de elektrolyt te bevatten.

4. Omgekeerde pool: Omgekeerde pool is een methode die vaak wordt gebruikt bij het repareren van anoden, waardoor de oude gepassiveerde coating van het oppervlak van het substraat kan vallen, dus het is verboden om de gebruikte elektrode te gebruiken.

5. Frequente stroomuitval: in het geval er geen stroom vloeit, zal de coating sterk worden beschadigd als deze gedurende lange tijd in de oplossing wordt ondergedompeld. Daarom wordt, wanneer de anode niet werkt, een kleine stroom doorgegeven om het genereren van het circuit te handhaven.Wanneer de anode gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, wordt de anode uit de vloeistof verwijderd, gespoeld met water en droog opgeslagen.

Q6. Door de mens veroorzaakte schade: het oppervlak van de anode mag niet hard worden gewonden. Als een deel van de coating is beschadigd, zal zelfs een kleine kras ervoor zorgen dat de anode snel wordt gecorrodeerd en gepassiveerd, wat resulteert in falen. Behandel voorzichtig om stoten te voorkomen.

7. Kortsluiting: het is verboden om contact te maken met de anode en de kathode onder de toestand van inschakeling. De momentane stroom veroorzaakt door de kortsluiting is erg groot, waardoor de elektrodeplaat kan doorbranden.

8. Temperatuur: temperatuur is ook omgekeerd evenredig met de levensduur van de anode. Ons bedrijf ontwerp anode ontwerp temperatuur is 40-60 graden, het wordt aanbevolen om 60 graden niet te overschrijden.

Hieronder volgen enkele Ru-Ir gecoate titanium maasanodes voor uw referentie. Neem voor vragen gerust contact met ons op: anber@bjhighstar.com