Apakah tujuan elemen penapis titanium dan apakah aplikasi utamanya?

Titanium sintered filter adalah sejenis serbuk titanium kemurnian tinggi industri (99.6%, 0.4% adalah aloi titanium: nitrogen, hidrogen, besi, mangan, dll) sebagai bahan mentah, selepas sieving, sejuk isostatik menekan, suhu tinggi dan pensinteran vakum yang tinggi Unsur penapis titanium berliang.

Ia sangat serba boleh dan kami mempunyai sejumlah besar pelanggan dari industri berikut:

Industri farmaseutikal, industri rawatan air, industri makanan, kejuruteraan biologi, industri kimia, industri petrokimia, industri metalurgi dan bidang penulenan gas. Ia dapat dilihat bahawa elemen penapis titanium sintered adalah bahan baru dengan prospek pembangunan yang luas.

Sekiranya anda telah menggunakan unsur penapis titanium yang sintered, sila beritahu kami ukuran, ketepatan dan keperluan lain yang spesifik, dan kami akan memetik secepat mungkin.

Jika anda tidak menggunakannya sebelum ini, kami boleh memberikan sampel percuma untuk anda menguji.

Jika anda adalah pemborong atau pengimport, sila maklumkan kepada kami keperluan anda. Kitaran pendek dan kualiti yang baik adalah jaminan kami.

Titanium sintered filter factory direct sales | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL Titanium sintered filter factory direct sales | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL Titanium sintered filter factory direct sales | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL