In het goudplateerproces gebruikt het conventionele alkalische op CN gebaseerde goudplateerproces een zuivere goudplaat als anode. Met de ontwikkeling van het moderne goudplateerproces zijn neutrale en zure goudplateervloeistoffen verschenen, die niet worden opgelost door pure goudanodes en geleidelijk worden vervangen door onoplosbare anodes vanwege de hoge prijs van puur goudanodes. In de productiepraktijk hebben, om een ​​dikke vergulde pure goudlaag te verkrijgen, een geplatineerde titanium maasanode en een edelmetaal gecoate titanium anode goede resultaten bereikt.Nadat de geëlektrificeerde titanium anode anode is geëlektrificeerd, treedt een elektrolytische reactie op, die een grote hoeveelheid elektronen genereert. De goudionen in de galvaniseeroplossing krijgen elektronen en worden door een elektrisch veld op de kathodeplaat afgezet om een ​​goudplateerlaag te verkrijgen. Op titanium gebaseerde coating onoplosbare anoden hebben ook grote toepassing gekregen in de galvanische industrie.

Vergulde titanium anode:

1, substraat: GR1

2, coating: platina, lanthanide, lanthanide

3, specificaties: klanten vaak gebruikte mesh conventionele anodes, kunnen ook worden aangepast aan de werkelijke omstandigheden van het aquaduct.

4, proces: plating, schilderen, sinteren, etc.

5. Bij een bepaalde stroomdichtheid en geschikte anode-anode-afstand (25-30 cm) is de kleur van de vergulde laag goudgeel, de kleur is helder en het plating-effect is goed.