Baoji Highstar Titanium Metal Co, Ltd, është një kompani teknologjike e vendosur në Baoji, Shaanxi, e cila njihet si “Kryeqyteti Titanium i Kinës”. Kompania mbështetet në burimet e bollshme të industrisë së “China Titanium Capital”, hulumtim të fortë të metaleve me ngjyra dhe forcë prodhuese, dhe zinxhir të plotë të industrisë së prodhimit industrial të titanit, duke formuar një seri të plotë të proceseve të prodhimit. Kompania është e angazhuar kryesisht në titan, industriale dhe civile civil, nikel dhe të tjera Hulumtimi i thellë i përpunimit dhe prodhimi i materialeve metalike të rralla dhe të çmuara, dhe tregtia ndërkombëtare dhe e brendshme, integrojnë shitjet e materialeve metalike me ngjyra, prodhimin e pajisjeve të produkteve dhe zhvillimin e produkteve të reja.

Produktet kryesore janë: dizenjimi i elektrodës së titanit, anodës së titanit (anodës së titaniumit të platinit, anodës së titanit të rutheniumit, anodës së titanit të rutheniumit, anodës së titaniumit tantalit, anoditit titanit të anidanit titanit të veshur me rutheniumit, tantalit të veshur me titan, rrjetës së titanit të rutheniumit, etj) Prodhimi si bërthamë; mbulimi i pllakës së titaniumit, shufrës së titaniumit, tubit të titaniumit, telit titan, fletë titanit, rrjetës së titanit, shufrës së nikelit, telit të nikelit, tubit të nikelit, pjesëve standarde të titanit, materialit të nikelit, materialit të përbërë të titaniumit, anodës së titanit për elektroplating, pishinës Elektrodat e titanit për dezinfektim, elektrodat e titanit për mbrojtje katodike MMO, shporta neto, varëse rrobash, gota molibden, gota zirkoni, dhe linja të tjera produktesh metalike jo-ngjyra. Aplikimet e anodës ruthenium-iridium-titan: industria alkali, prodhimi i dioksidit të klorit, industria e kloratit, industria e hipoklorit, prodhimi i perkloratit, trajtimi i ujërave të zeza spitalore, prodhimi i persulfatit, dezinfektimi i mjeteve ushqimore, prodhimi i ujit jonik të iridiumit titan, tantal titan anode electrode e aplikimit: Prodhimi elektrolitike i metaleve me ngjyra, enë ushqim dezinfektimi, duke prodhuar katalizator elektrolitik argjendi për prodhimin, ngjyrosje leshi mulli ujë trajtimin e mbeturinave, bakër elektrolitik, fletë çeliku e galvanizuar, oksidimi elektrolitik i merkurit shëruar, elektrolizë ujë, prodhimi bateri , Mbrojtja katodike, prodhimi i ujit jonik, tabelat e qarqeve të shtypura dhe linja të tjera produktesh metalike pa ngjyra.

Produktet përdoren gjerësisht në fushat kimike, metalurgji, naftë, tekstile, farmaceutike, industri të lehta, mbrojtje të mjedisit, sporte, miniera, detare dhe fusha të tjera.

Klientë të mëdhenj: pajisje elektrike, metalurgji, mbrojtje e mjedisit, kimikate, trajtim uji, naftë, tekstile, ilaçe, industri të lehta, mbrojtje të mjedisit, sporte, miniera, detare

MMO titanium anode products, platinum-coated titanium anodes, chlor-alkali industry, chlorate production, hypochlorite production--Baoji Highstar Titanium Metal