A HHO generátor titán anódot használ hidrogén és oxigén előállításához. Titán anód – hidrogén generátor
A cégünk által kifejlesztett nemesfém bevonatú titán anód hidrogént termel víz elektrolizálásával .A hidrogéngenerátor felszerelése olyan járművekre, mint például autók, teherautók, buszok és egyéb járművek, különféle gazdasági és környezeti értékekkel jár:

1. Magas üzemanyag-megtakarítási érték: akár 25% -ot is megtakaríthat;
2. Teljesítménynövelés: Erősebb teljesítmény és simább vezetési érzés;
3. Javítsa az üzemanyag-hatékonyságot: magasabb kilométert kap;
4. Védje a környezetet: csökkentse a szén-monoxid-kibocsátást a zöld bolygó fenntartásának elősegítése érdekében;
5. Tisztítsa meg a motort, tisztítsa meg a szénlerakódásokat a motorban, hogy hosszabbítsa meg a motor élettartamát.
6. Könnyű telepítés: csak kis hely szükséges a telepítéshez;
7. Biztonság és stabilitás: Nem tárolható gyúlékony gáz, nincs rejtett robbanásveszély;
8. Alacsony költség: A munka folytatásához rendszeresen adjon hozzá egy kis csapvizet;
9. Könnyen kezelhető: könnyű, kényelmes és kényelmesen gondozható

Specifikációk: a vevő igényei szerint lehet megtervezni és gyártani
A HHO a következő funkciókkal rendelkezik:

1.1 Takarítson meg üzemanyag-fogyasztást
A HHO bevitele miatt az eredeti motor üzemanyaga teljes mértékben elégett, és az üzemanyag-hatékonyság javult. A hidrogén környezetbarát, nagy energiafelhasználású tüzelőanyag. Az égés hőenergiája nagyobb, mint a benzinnél és a dízelüzemanyagnál, ami a benzin égés hőenergiájának 2,8-szorosa. A hidrogén befecskendezésével növeljük az üzemanyagot, és a redukált üzemanyagot pótoljuk a hozzáadott hidrogénnel. Az üzemanyag-megtakarítás céljának elérése érdekében.
1.2 A káros gázkibocsátás csökkentése Miután a motort hidrogén-oxigén kevert gázzal egészítették ki, az eredeti szén-monoxid és a szénhidrogének teljes mértékben elégethetők és működhetnek, míg a hidrogén égéskor nulla kibocsátású és szennyezett víz keletkezik, tehát hatékonyan takaríthatja meg az üzemanyagot, miközben megtakarítja A jármű kipufogógázaiban található mérgező és káros anyagok csökkentése, az energiamegtakarítás és a kibocsátás csökkentésének célja elérése. Csökkentse a mérgező és káros anyagokat több mint 65% -kal (szén-monoxid, szén-dioxid, szénhidrogének és szemcsés szuszpendált anyagok).
1.3 Növelje a motivációt
Ugyanezen elv alapján a HHO-gáz hozzáadása után az üzemanyag teljes mértékben megegyezik az üzemanyag mennyiségének növelésével, és a hozzáadott hidrogénégetési hőenergia 2,8-szorosa a benziné, és az égési sebesség ötszöröse a benzinének. Magasabb hőenergia és gyorsabb égés A sebesség csökkenti a hőenergia-átalakítás folyamatának veszteségét (a motor a hőenergiát kinetikus energiává alakítja) és javítja az átalakítási arányt, ezért ugyanazon üzemanyag-bevitel mellett a jármű lóerője és nyomatéka hatékonyan növelhető, hogy a jármű erősebb és teljesítőképesebb legyen. Gyors indulás és erős hegymászó képesség.
1.4 A motor védelme
A jármű hosszú távú üzemelése során szénlerakódások képződnek elégtelen égés és egyéb okok miatt.HHO-gáz hozzáadásával teljes égést lehet elérni és csökkenthető a szénlerakódások valószínűsége.Hidrogén hozzáadása esetén a hidrogén gyulladási energiája 0,02, amely csak a benzin gyulladási energiája. egytizedét. A hidrogén gyulladási sebessége másodpercenként 4,85 méter, ami ötször gyorsabb, mint a benzin gyulladási sebessége. Különösen a hidrogén lángolási intervalluma csak 0,06 másodperc, amely csak egyharmad a benziné. A kis oltási rés eloszlathatja a lángot a henger bármely sarkába, és elérheti a dugattyúgyűrű belső rését is, így az eredeti
Néhány szénlerakódást rövid idő alatt eltávolítanak új lerakódások nélkül, amelyek hatékonyan megvédik a motort, csökkenthetik az olajcserék számát és meghosszabbíthatják a motor élettartamát. A becslések szerint a motor élettartama kb. 30% -kal meghosszabbítható.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot anber@bjhighstar.com

Where can I buy titanium anodes