Filtrele cu tije de titan folosesc elemente de filtrare sinterizate cu pulbere de titan, care sunt utilizate în general pentru filtrarea grosieră sau pentru filtrarea intermediară. Acest element filtrant are avantajele unei precizii ridicate, rezistență la temperatură ridicată, rezistență la coroziune și rezistență mecanică ridicată și este utilizat pe scară largă în industria farmaceutică. Materialul înveliș este din oțel inoxidabil 316L sau 304, care este în conformitate cu standardele GMP. Racordurile țevii sunt conectate prin standard internațional de instalare rapidă, care este ușor de dezasamblat și de curățat.

Principalii parametri tehnici

Precizia filtrării: 0,45-100 microni

Eficiența filtrului: mai mare de 99%

Presiune de lucru: sub 0,6Mpa

Specificații filtru: 1 miez-100 miez

Debit: 0,3-100T / H

Aplicații

Filtrul cu tijă de titan adoptă 304, 316L material de oțel inoxidabil ca înveliș, elementul filtrant interior este tub de titan, care are caracteristicile de rezistență la temperatură ridicată, presiune ridicată, acid puternic, alcalin puternic, rezistență la coroziune și elementul de filtru poate fi utilizat în mod repetat. Tubul de filtrare gol, care nu a fost prelucrat prin metoda de sinterizare la temperatură ridicată, este utilizat pe scară largă în separarea lichid-solid de alimente, băuturi, produse farmaceutice, chimice și alte industrii. Această serie de produse are o structură compactă și aspect frumos.

Titanium sintered filter factory direct sales | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL DO YOU KNOW HOW A TITANIUM ROD FILTER WORKS? | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL DO YOU KNOW HOW A TITANIUM ROD FILTER WORKS? | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL DO YOU KNOW HOW A TITANIUM ROD FILTER WORKS? | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL Titanium Sintered Plate Baoji Highstar Titanium Metal Co., Ltd (2) DO YOU KNOW HOW A TITANIUM ROD FILTER WORKS? | BAOJI HIGHSTAR TITANIUM METAL