Platinovertrukne titananoder-Platinovertrukne titaniumelektroder har fire egenskaber som anodematerialer:

1. Stærk korrosionsbestandighed, holdbarhed og høj temperaturmodstand, ekstrem høj stabilitet, kan bruges i forskellige medier;
2. Lavere omkostninger end rent guld og rene platinanoder, men med lignende elektrokemisk ydeevne;
3. Overpotentialet for iltudviklingsreaktionen er meget høj, overpotentialet for brintudviklingsreaktionen er meget lav;
4. Det har egenskaberne ved høj udgangsstrømtæthed, ensartet ledningsevne og lille tab og er velegnet til DSA-uopløselige anoder.

Platinovertrukket titananode – den korrekte anvendelse af platincoatet titanelektrode

1. Før du bruger en platincoatet titaniumelektrode, er det nødvendigt at udelukke (skal påvises) tilstedeværelsen af ​​”fluor” og “phosphat” -ioner i belægningsopløsningen. Efter at have bekræftet, at der ikke er nogen kemiske komponenter, der korroderer den platinebelagte titaniumelektrode, kan det være sikkert. Brug en platinovertrukket titanelektrode, ellers vil basismaterialet i den platinovertrukne titanelektrode blive hårdt korroderet, platinbelægningen falder af, og levetiden forkortes. Brug ikke hårde chromadditiver og fluorholdigt genanvendt industrielt kromanhydrid.

2. Vælg med rimelighed den bedste proces: Den platinovertrukne titanelektrodes strømtæthed vælges bedst under 50A / dm2, og tanktrykket er under 10V, ellers påvirker det levetiden, hvilket alvorligt får anoden til at se elektrolytisk korrosion og opløsning, og belægningen falder af. Processen med anodisk oxidation uden dannelse af fast oxid forhindrer, at oxidering fortykning og passivering påvirker de ledende egenskaber hos platinovertrukne titanelektroder. Årsagen til anodens nedbrydning bestemmes af de iboende egenskaber ved titanmateriale. Når rilletrykket er større end 10V, begynder titanoverfladen, der er i kontakt med platinbelægningen, let at opløses, og det brydes fuldstændigt ved 12V. Kun 12V kan ses ved 12 V. På dette tidspunkt kan strømmen ikke længere påføres, og anoden er beskadiget. Derfor indstilles tanktrykket på platinelektroden for titan, der er sikkert at bruge, under 10V.

3. I princippet skal katodens overfladeareal være mindre end det effektive anodeområde (det vil sige anodeområdet under væskeoverfladen). Det bør ikke bruges, når anodeområdet er mindre end katodeområdet, ellers er anoden let nedbrudt og kan ikke bruges normalt.
4. Når pletteringstankens modstand øges, øges også spændingen i tanken. Når tankspændingen overstiger 10V, skal strømmen ikke forøges, og strømmen skal justeres korrekt, såsom: strømmen reduceres med 10%, og pletteringstiden forlænges med 10% .