Titaanianodit ovat titaanipohjaisten metallioksidipäällysteiden anodeja. Pintakatalyyttisen päällysteensä mukaan sillä on hapen evoluutio- ja kloorinerotustoiminto. Elektrodimateriaaleilla tulisi yleensä olla hyvä sähkönjohtavuus, pieni napojen etäisyyden muutos, vahva korroosionkestävyys, hyvä mekaaninen lujuus ja prosessoitavuus, pitkä käyttöikä, alhaiset kustannukset ja hyvä elektrokatalyyttinen suorituskyky elektrodireaktioille. Tällä hetkellä titaani on tyydyttävin Kattavat metallit, yleensä puhdas titaani TA1 \ TA2

Joten mistä voin ostaa titaanianodeja? Suosittelemme Baoji Highstar Titanium Metal Co., Ltd, joka on erikoistunut titaanianodien valmistukseen.

Yrityksemme tuottamilla titaanianodeilla on vakaa geometrinen mitta; geometristen muotojen monimuotoisuus; erinomainen sähkökemiallisten ja kemiallisten ominaisuuksien stabiilisuus; erinomainen sähkökatalyyttisesti aktiivisen anodipotentiaali on pieni, eikä se ole herkkä piiritiheyden muutoksille; säästää sähköä ja energiaa ja pidentää elektrolyysiä Nesteen käyttöikä; huoltovapaa; pitkä käyttöikä (erittäin tärkeä); katodituotteen korkea laatu (ei epäpuhtauksia tai hyvin vähän epäpuhtauksia, tasainen mikrorakenne, kuten elektrolyyttinen kupari, sinkki, nikkeli). Pysyvä materiaali, jolla on pitkä pinnoiteikä. Sitä voidaan käyttää melkein puhtaiden katodituotteiden saamiseen ilman pilaantumista ja energiansäästöä.

Tervetuloa kysely ja ostaa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä anber@bjhighstar.com
Whatsapp: +86 15034001015

Where can I buy titanium anodes Where can I buy titanium anodes Where can I buy titanium anodes