1. Nuværende tæthed: Nuværende tæthed er omvendt proportional med anodens levetid. Jo større strøm, jo ​​kortere levetid på anoden. Anodestrømtætheden designet af vores firma ligger inden for 2000A / kvm. Det anbefales, at strømtætheden ikke overstiger 2000A / kvm. Derudover skal du prøve at forhindre strømmen i at være for stor og lille.

2. Titansubstrat: Anodesubstratet er generelt lavet af rent titan, og det kræves, at det er mere end TA1. Hvis renhed af underlaget ikke er nok, vil korrosionsbestandigheden reduceres kraftigt, hvilket i høj grad vil påvirke anodens levetid.

3. Elektrolyt: Det er forbudt at indeholde fluoridion, cyanidion og svovlion i elektrolytten.

4. Inverteret pol: Inverteret pol er en metode, der ofte bruges til anodereparation, som kan få den gamle passiverede belægning til at falde ned fra overfladen af ​​underlaget, så det er forbudt at bruge elektroden i brug.

5. Hyppige strømafbrydelser: I tilfælde af strøm uden strøm, vil overtrækket blive meget beskadiget, hvis det nedsænkes i opløsningen i lang tid. Når anoden ikke fungerer, ledes der derfor en lille strøm for at opretholde dannelsen af ​​kredsløbet. Når anoden ikke bruges i lang tid, fjernes anoden fra væsken, skylles med vand og opbevares tør.

6. Menneskeskabte skader: Anodens overflade må ikke beskadiges. Hvis en del af belægningen er beskadiget, vil endda en lille ridse forårsage, at anoden hurtigt korroderes og passiveres, hvilket resulterer i svigt. Derfor skal du håndtere den forsigtigt under installation og brug af anoden. Håndter forsigtigt for at undgå stød.

7. Kortslutning: Det er forbudt at kontakte anoden og katoden under tændingsbetingelse. Den øjeblikkelige strøm, der forårsages af kortslutningen, er meget stor, hvilket kan brænde elektrodepladen ud.

8. Temperatur: Temperatur er også omvendt relateret til anodens levetid. Vores firma design anode design temperatur er 40-60 grader, det anbefales ikke at overstige 60 grader.

Følgende er nogle Ru-Ir-belagte titannetanoder til din reference.Enhver forespørgsel er du velkommen til at kontakte os: anber@bjhighstar.com