Compania noastră produce în principal anodi de titan, electrozi de titan, electrozi de ruteniu-titan, electrozi înveliți, electrozi de ruteniu-iridiu, electrozi de iridiu-tantal, anodi de titan pentru tratarea apei circulante, electrozi de titan pentru tratarea apei cu aer condiționat, electrozi de titan pentru hipoclorit de sodiu, electrozi de titan pentru electroplatare și electrolitic Proiectarea și fabricarea electrodului metal din titan, electrod degradabil din titan organic, calitate excelentă și preț rezonabil.Anodii noștri din titan au forme diverse, iar plasa de titan este, de asemenea, cea mai frecvent utilizată.

Sample of titanium anode assembly 6pcs anode 7pcs cathode completed--Baoji Highstar Titanium Metal Co., LtdSample of titanium anode assembly 6pcs anode 7pcs cathode completed--Baoji Highstar Titanium Metal Co., LtdSample of titanium anode assembly 6pcs anode 7pcs cathode completed--Baoji Highstar Titanium Metal Co., Ltd

Plasa de titan este utilizată în principal pentru cernere și filtrare în condiții de mediu acid și alcalin sau pentru gaz, filtrare lichidă și alte separații de mediu. Există trei metode de țesătură simplă, țesătură de sfoară și țesătură densă. Datorită dificultății de a trage fire de titan, cele mai fine fire de titan trase în China pot obține în prezent cele mai fine 0.1 mm, alungirea scăzută a firelor de titan, rezistență mare, elasticitate mare și flexibilitate redusă. Acest lucru restricționează foarte mult producția de plasă cu plasă înaltă din titan. Specificațiile rețelei de titan sunt 1 plasă-100 plasă.

Cea mai obișnuită metodă de țesut este o plasă de țesut simplu. Caracteristica principală este că diametrele firelor de urzeală și de bătătură sunt aceleași.

Twil plasa de titan este potrivita pentru petrol, chimice, fibre chimice, aerospațiale și alte industrii și are proprietăți bune precum rezistența la acid, rezistența la alcali, rezistența la temperaturi ridicate, rezistența la tracțiune puternică și rezistența puternică la uzură.

Plasa densă din plasă densă din titan plasa densă din titan pur, țesătură din sânge performanță din plasă densă din titan: are caracteristicile performanței de filtrare stabile și fine. Utilizări: utilizate în industria aerospațială, petrolieră, chimică și alte industrii.

Plasa din titan, plasa din țesătură din sârmă de titan, oțel din țesătură din sârmă de titan sunt țesute din sârmă de titan, iar plasa este pătrată.

Plasa din plăci de titan, plasă din folie de titan: Se formează prin presarea și întinderea plăcii de titan sau a foliei de titan, iar plasa are 0,3 * 0,6 mm, 0,5 * 1, 0,6 * 1,2, 1 * 2, 1,5 * 3, 2 * 2,5, 2 * 4, 3 * 6, 4 * 8, 5 * 10, 6 * 12, 8 * 16, 10 * 20 mm și alte specificații, grosime netă: 0,04 mm-3 mm.