Acțiunea anodului auxiliar pentru protecția catodică a curentului impresionat este de a transfera ieșirea de curent continuu de la sursa de curent continuu de la mediu la structura metalică protejată. Există multe materiale care pot fi utilizate ca anodi auxiliari, cum ar fi oțel deșeuri, grafit, aliaj de plumb-argint, fontă cu siliciu ridicat, titan platinizat și electrozi de oxid de metal mixt. Aceste materiale au fiecare caracteristici proprii și sunt potrivite pentru diferite ocazii.

Produsele din anodul de protecție catodică includ în principal:
1. Anod liniar polimer conductiv / oxid metalic mixt din titan (MMO / Ti) anod liniar
Un anod cu cablu polimer (flexibil) din tehnologie compozită nano-specifică din negru de carbon și un anod cablu (flexibil) bazat pe tehnologia de acoperire MMO / Ti. Ambele anode sunt anoduri auxiliare de tip îngropat pentru protecția catodică a curentului forțat, care sunt utilizate pentru a proteja conductele de petrol (gaz) subterane, rezervoarele de depozitare subterane, containerele chimice etc. de coroziune sau coroziune lentă.
Anodul polimer conductor este un anod continu format prin acoperirea unui polimer conductor pe un miez de cupru, numit și anod flexibil sau anod de cablu. Nucleul de cupru acționează ca conductor și polimerul conductor participă la reacția electrochimică. Anodul polimer este ușor de instalat și este adecvat în special pentru conductele cu daune grave la tuburile goale sau învelișuri, protecția rețelelor complexe de conducte protejate și solurile cu rezistivitate ridicată. Dar aveți grijă să nu vă îndoiți prea mult.
În al doilea rând, anod cu tub de titan acoperit MMO
Tubul cu anod de titan, cunoscut și sub denumirea de anod tubular sau tub de anod de titan cu oxid nobil de metal, este acoperit cu un strat de oxid de metal activ electrocatalitic pe substratul tubular de titan. Tubul de anod din titan este potrivit pentru multe medii, cum ar fi solul, apa dulce, apa sărată și apa de mare.Este un produs promițător pentru înlocuirea anodilor din fontă cu siliciu ridicat în anode îngropate și adânc adânc pentru protecția catodică a rezervoarelor de stocare a conductelor, iar greutatea sa este ușoară. Durată de viață lungă și performanță ridicată la costuri.
În al treilea rând, anodul cilindric MMO
Este format dintr-un șir de anod tubular de oxid, un tub de ghidare a aerului, o umplutură de cocs și un manșon de oțel.Dupa instalarea tubului de ghidare de aer, umplutura este umplută în jurul șirului de anod pentru a forma un anod cilindric. Ușor de instalat, salvează clienții probleme de construcție.
În al patrulea rând, bandă anodică MMO / bandă conductoare de titan
Se folosește de obicei pentru protecția catodică a podelei rezervorului de podea și a structurii de beton armat.Este, în general, perpendicular pe banda conductoare din titan.Întersecția îmbinărilor este sudată la loc de o mașină de sudură specială pentru a forma o grilă asemănătoare grătarului. A devenit un material de anod auxiliar auxiliar și ideal pentru sistemul actual de protecție a anodului cu ochiuri de plasă.
Cinci, anod discret
Este împărțit în anod discret în spirală și anod discret de tip tub cu plasă. Folosit în principal pentru structuri din beton armat, cum ar fi piliere, platforme off-shore și clădiri. Acest tip de anod este ușor de instalat și instalat, încorporat direct în corpul protejat și aplicat cu protecție curentă pentru o viață lungă.
Șase, anod sondă
Anodul este împărțit într-un anod sondă de titan de platină și un anod sondă MMO. Diferența este că sistemul de acoperire al anodului este diferit. Folosit în principal pentru protecția catodică a rezervoarelor mari de depozitare, condensatoare, încălzitoare, containere de oțel, recipiente sub presiune etc. Designul anodului are o structură rezonabilă, volum redus, greutate ușoară, performanță stabilă, performanță ridicată la costuri și rezistență bună la coroziune.