Het gesinterde filtermateriaal van titaniumpoeder (inclusief het buistype en het plaattype) is een microfiltratie-element dat is gemaakt van industrieel hoogzuiver titaniumpoeder (99,4%) als een grondstof die wordt gezeefd, gevormd en gesinterd.

De vandaag geïntroduceerde gesinterde plaat heeft een afmeting van 30 * 30 * 2 mm en een precisie van 80um. Het behoort tot een soort materiaal met grote poriën in de gesinterde plaat. Dit is een deel van het monster dat we voor klanten bieden, raadpleeg het.

titanium foam (1)

Gesinterd filtermateriaal van titaniumpoeder met zijn hightech materiaalsamenstelling en speciaal vormproces, het heeft unieke en uitstekende prestaties:
1. Uniforme poriegrootte, stabiele porievorm en hoog scheidingsrendement.
2. Hoge porositeit, lage filterweerstand en hoge penetratie-efficiëntie.
3, hoge temperatuurbestendigheid, kan normaal onder 250 ° C worden gebruikt.
4. Goede chemische stabiliteit, zuur- en alkali-corrosieweerstand (PH2-12) en oxidatieweerstand.
5, geen deeltjes vallen, maak niet de oorspronkelijke vloeibare secundaire vervuiling, in overeenstemming met voedselhygiëne en farmaceutische GMP-vereisten.
6, goede mechanische eigenschappen, laag drukverschil, grote stroom, filter kan worden gefilterd, eenvoudig te bedienen.
7, sterk anti-microbieel vermogen, heeft geen interactie met micro-organismen.
8, kunnen online worden geregenereerd, gemakkelijk schoon te maken, lange levensduur (meestal meerdere keren het membraanfilter)
9. Het vormproces is goed en de totale laslengte is maximaal 1200 mm.
10, niet-magnetisch en niet-toxisch, en heeft een goede compatibiliteit met menselijk weefsel en bloed, veel gebruikt in de farmaceutische industrie, voedingsindustrie en waterbehandelingsindustrie.