Prin acoperirea diferitelor acoperiri, se îmbunătățește conductivitatea electrică și activitatea electrocatalitică, se promovează procesul de reacție de electroliză, iar durata de serviciu a anodului în diferite medii de utilizare este prelungită pentru a obține efectul de utilizare prevăzut.
Grosimea acoperirii cu oxid de metal pe anodul de titan:
Reacția electrocatalitică este în principal metalul prețios din acoperire. Doar conținutul de metale prețioase poate îndeplini cerințele de utilizare pentru a asigura funcționarea normală a produsului anodic. Grosimea este doar o aparență, care este determinată în principal de numărul de treceri al periei și de concentrația solventului și de conținutul de metal prețios. Cât de mult nu are legătură directă, este foarte probabil să se înlăture acoperirea prea groasă.

https://www.bjhighstar.com/home-2/products-2/titanium-anode/ruthenium-iridium-titanium-anode-plate/ https://www.bjhighstar.com/home-2/products-2/titanium-anode/ruthenium-iridium-titanium-anode-plate/ Titanium anode mesh Ru-Ir Ir-Ta coated Platinum coating Baoji Highstar titanium Metal Platinum coating titanium anode for chlor-alkali Electroplating water treatment