De unike egenskapene til titan gjør det til et utmerket materiale for å lage sykkelrammer. Den høye styrken, lave tettheten, lave elastisitetsmodulen, utmerkede utmattingsmotstanden og korrosjonsmotstanden gjør at titanrammen ikke bare er veldig robust og veldig lett.

Titanmateriale brytes ikke, ruster ikke og korroderer ikke i noe atmosfærisk miljø. Titan er så motstandsdyktig mot korrosjon, selv uten malingsbehandling, gnir vi bare overflaten forsiktig for å lysne den naturlige fargen, og titanfargen kan bedre gjenspeile den luksuriøse luksusstrukturen til dette metallet.
Derfor brukes mer og mer titanlegeringer i dag på titanrammer.
Titanrøret dannet ved kald tegning av det sømløse røret Gr9 (Ti-3Al-2.5V) er laget til en titanramme av unik sveise- og prosesseringsteknologi. Som vist under:

Fordeler med titanrammen:

1. Titan er et av de sikreste og mest miljøvennlige metallmaterialene. Titanskrap som produseres i produksjonen er fullstendig resirkulerbart.
2. Som en kombinasjon av høy styrke og plastmaterialer har titan en unik ridekvalitet. Det er ikke bare holdbart, men også i stand til å forhindre tap av energi. Elastisiteten kan redusere vibrasjonen fra veibanen og gjøre langdistanse veldig behagelig.
3. Titanium har sterk utmattingsmotstand og korrosjonsbestandighet, og levetiden er lengre enn andre metaller, noe som gjør det til verdens mest egnede materiale for sykkelrammer.
4. Titan har utmerket styrkeforhold og vektforhold.
5. Titanium har utmerket slitestyrke og kan repareres. Effekten av andre materialrammer på noen transport eller konkurranse vil alvorlig påvirke rammens levetid og til og med føre til at rammen blir skrotet. Og titanlegeringsramme du kan unngå denne bekymringen.
6. Titanium gir sykkelrammen til titanlegering en unik konnotasjon. Det vil aldri bli et fasjonabelt element, men en skatt i livet ditt. De dyrebare materialene og den spesielle prosesseringsteknologien vil gjøre at titanlegeringsrammen alltid holder høy pris og høy kvalitet.

Vi er i stand til å produsere rå rørdeler for produksjon av titanium sykkelrammer. Pris og kvalitet har fordeler. klasse 9 (Ti-3AL-2.5V) titanrør, overflaten har to typer blank overflate og syltet overflate, og det er langsiktige lager av forskjellige størrelser. Hvis du har et volumkrav, kan vi også gi en prøvetest.