MMO Coated Titanium Anodes for Cathodic Protection Anodi MMO e titanio platinato MMO Coated Titanium Anodes for Cathodic Protection Platinized Titanium Anode 1"x4" MMO Anode Technology: platinized titanium anodes Nuestra empresa ha exportado una gran cantidad de productos a los Estados Unidos, Gran Bretaña, Alemania, Japón, Corea del Sur, Oriente Medio y otros países y regiones durante muchos años, ha establecido buenas relaciones de cooperación con clientes nacionales y extranjeros, y sus productos y servicios han sido bien recibidos por los clientes.

Tällä hetkellä kotimaiset titaanianodit ovat pääasiassa harjamaalattuja. Tällaisilla elektrodeilla on erittäin laaja käyttöalue. Titaani-anodeja kutsutaan myös DSA-anodeiksi kevyen ja joustavan valmistusprosessinsa takia. Titaani-anodeilla on seuraavat edut verrattuna vastaaviin anodeihin:

1. Anodikoko on vakaa ja elektrodien välinen etäisyys ei muutu elektrolyysin aikana, mikä voi varmistaa, että elektrolyysitoimenpide suoritetaan sillä ehdolla, että säiliön jännite on vakaa.

2. Alhainen käyttöjännite, pieni virrankulutus, tasavirrankulutus voidaan vähentää 10-20%.

3. Titaanianodilla on pitkä käyttöikä ja vahva korroosionkestävyys.

4. Se voi ratkaista grafiittianodin ja lyijyn anodin liukenemisongelman, välttää elektrolyytti- ja katodituotteiden pilaantumisen ja siten parantaa metallituotteiden puhtautta.

5, korkea virrantiheys, pieni ylipotentiaali, korkea elektrodikatalyyttinen aktiivisuus, pystyy tehokkaasti vangitsemaan korkean tuotantotehokkuuden.

6. Se voi välttää oikosulkuongelman johtoanodin muodonmuutoksen jälkeen ja parantaa virran tehokkuutta.

7. Muoto on helppo tehdä ja voi olla erittäin tarkka.

8. Titaanisubstraatti voidaan käyttää uudelleen.

Kuten kuviossa 9 on esitetty, alhaiset ylipotentiaaliset ominaisuudet, elektrodin ja elektrodin pinta on helppo poistaa ilmakuplien avulla, mikä voi tehokkaasti vähentää kennon jännitettä.

Elektrolyyttisen metallin erotus on menetelmä puhtaan metalli-ionien pelkistämiseksi elektrolyyttisessä liuoksessa, joka on uutettu ja puhdistettu katodiin puhtaan metallin tuottamiseksi. Aktiivisen kerroksen koostumus.