titanium anode factory titanium anode factory Sample of titanium anode assembly 6pcs anode 7pcs cathode completed--Baoji Highstar Titanium Metal Co., Ltd Titanium electrode factory, Baoji titanium anode manufacturer,

Momenteel zijn huishoudelijke titaniumanoden hoofdzakelijk met een borstelcoating. Dergelijke elektroden hebben een zeer breed scala aan toepassingen. Titaananoden worden ook DSA-anoden genoemd vanwege hun lichte en flexibele productieproces. Vergeleken met vergelijkbare anoden hebben titaniumanoden de volgende voordelen:

1. De anodegrootte is stabiel en de afstand tussen de elektroden verandert niet tijdens de elektrolyse, wat ervoor kan zorgen dat de elektrolyse wordt uitgevoerd onder de voorwaarde dat de tankspanning stabiel is.

2. Lage werkspanning, laag stroomverbruik, DC stroomverbruik kan worden verminderd met 10-20%.

3. Titaniumanode heeft een lange levensduur en een sterke corrosieweerstand.

4. Het kan het oplossingsprobleem van grafietanode en loodanode overwinnen, de vervuiling van elektrolyt en kathodeproducten vermijden, en kan dus de zuiverheid van metaalproducten verbeteren.

5, hoge stroomdichtheid, kleine overpotentiaal, hoge elektrode katalytische activiteit, kan effectief een hoge productie-efficiëntie vastleggen.

6. Het kan het kortsluitingsprobleem voorkomen nadat de loodanode is vervormd en de huidige efficiëntie verbeteren.

7. De vorm is gemakkelijk te maken en kan zeer nauwkeurig zijn.

8. Het titaniumsubstraat kan opnieuw worden gebruikt.

9, lage overpotentiaal eigenschappen, het oppervlak van de elektrode en de elektrode is gemakkelijk om luchtbellen te elimineren, die de celspanning effectief kunnen verminderen.

Elektrowinning-metaalextractie is een methode voor het verminderen van zuivere metaalionen in de elektrolytische oplossing die is uitgeloogd en gezuiverd naar de kathode om zuiver metaal te produceren. Actieve laagsamenstelling.