mmo titanium anode factory- Baoji Highstar Titanium Metal Co.,Ltd Sample of titanium anode assembly 6pcs anode 7pcs cathode completed--Baoji Highstar Titanium Metal Co., Ltd MMO titanium rod anode for sale – Titanium manufacturer

În prezent, anodii de titan casnici sunt în principal periați. Astfel de electrozi au o gamă foarte largă de aplicații. Anodii de titan sunt, de asemenea, numiți DSA, datorită procesului lor de fabricație ușor și flexibil.

1. Dimensiunea anodului este stabilă, iar distanța dintre electrozi nu se modifică în timpul electrolizei, ceea ce poate asigura că operația de electroliză se efectuează în condițiile în care tensiunea rezervorului este stabilă.

2. Tensiunea de lucru redusă, consum redus de energie, consumul de curent continuu poate fi redus cu 10-20%.

3. Anodul de titan are o viață lungă de muncă și o rezistență puternică la coroziune.

4. Poate depăși problema de dizolvare a anodului de grafit și a anodului de plumb, poate evita poluarea electrolitului și a produselor catodice și, astfel, poate îmbunătăți puritatea produselor metalice.

5, densitate mare de curent, mic potențial, activitate catalitică cu electrod ridicat, poate capta eficient eficiența ridicată a producției.

6. Poate evita problema scurtcircuitului după deformarea anodului de plumb și îmbunătățirea eficienței curente.

7. Forma este ușor de realizat și poate fi extrem de precisă.

8. Substratul de titan poate fi reutilizat.

9, caracteristici de potențial scăzut, suprafața electrodului și a electrodului este ușor de eliminat bule de aer, ceea ce poate reduce eficient tensiunea celulei.

Extragerea metalului electrowinning este o metodă de reducere a ionilor de metal pur în soluția electrolitică care a fost lipită și purificată catodului pentru a produce metal pur. Compoziția stratului activ.